OrangeTelekomVodafone

Cum afli cât credit ai la Orange, Vodafone si Telekom

Este simplu să afli în timp real creditul pe care îl mai ai, indiferent de rețea: Orange, Vodafone, Telekom. Cât despre reîncărcarea cartelei tale PrePay, întregul proces durează doar câteva minute, atunci când utilizezi platforma cartela.ro, indiferent de operator.

Pentru a vedea cât de simplu este să apelezi la serviciile noastre, îți arătăm mai întâi pașii de reîncărcare pentru cei trei operatori de telefonie mobilă mai sus amintiți, apoi vorbim despre cât de simple sunt opțiunile de reîncărcare pe care noi ți le punem la dispoziție.

CUPRINS:

1. Cum afli cât credit ai la Orange?
2. Cum afli cât credit ai la Vodafone?
3. Cum afli cât credit ai la Telekom?
4. Cum îți reîncarci cartela când nu mai ai credit?
4.1. Reîncărcare cartelă Orange
4.2. Reîncărcare cartelă Vodafone
4.3. Reîncărcare cartelă Telekom

1. Cum afli cât credit ai la Orange?

Utilizezi o cartelă PrePay a operatorului de telefonie mobilă Orange? Afli oricând informații utile despre creditul disponibil și perioada de valabilitate a creditului / minutelor aferente contului PrePay, alegând una dintre cele două variante de mai jos:

1.1. Verificarea creditului din contul tău My Orange

Dacă vrei să afli cât credit ai la Orange utilizând această primă variantă de verificare:

  • Intră în contul tău My Orange, utilizând datele tale de autentificare.
  • Mergi la secțiunea Consum și facturi – Cronos
  • Consultă aici informațiile legate de creditul disponibil pe cartela ta PrePay și perioada de valabilitate a acestuia. În cazul în care ai optat pentru una dintre opțiunile de credit oferite de Orange (5 min, 6 min etc), tot în această secțiune descoperi informații utile, privind resursele rămase și perioada de valabilitate.

1.2. Cum afli cât credit ai la Orange: Alte variante de verificare

Dacă vrei să afli cât credit mai ai la Orange, mai poți opta pentru varianta utilizării aplicației My Orange, ce este disponibilă atât pe device-urile mobile cu Android, cât și pe terminalele iOS.

Dacă nu deții un device cu sistem de operare, poți afla cât credit ai la Orange apelând de pe telefonul tău mobil numerele scurte 333 sau *133#, primind imediat pe același număr un mesaj scris. În cazul în care ești peste granițe, poți verifica rapid consumul tău de pe cartela Orange, prin apel gratuit la numărul scurt *133#.

1.3. Închide în prealabil sesiunea de date

Dacă îți dorești să primești un răspuns corect, sub forma unei variante actualizate despre traficul de internet la care mai poți avea acces până la finalul perioadei de valabilitate, îți recomandăm să închizi în prealabil sesiunea de date.

1.4. Cât timp este gratuit serviciul Cronos – Credit Info?

Te bucuri de acces gratuit la serviciul Cronos – Credit Info de la Orange, pe întreaga perioadă de activitate a contului, precum și în perioada de grație.

De asemenea, serviciul Cronos – Credit Info este disponibil atât pentru utilizatorii PrePay, cât și pentru cei care au un abonament la Orange reîncărcabil.

2. Cum afli cât credit ai la Vodafone?

Dacă vorbești de pe o cartelă Vodafone și vrei să afli informații privind creditul, valabilitatea și extraopțiunile la care ai acces cu ajutorul acesteia, iată ce variante ai la dispoziție:

2.1. Verificarea creditului din aplicația My Vodafone

My Vodafone este disponibilă pe telefoanele cu Android și iOS, traficul în această aplicație fiind gratuit. Dacă vrei să afli cu ajutorul acestui tool cât credit mai ai pe cartela Vodafone, realizează următorii pași:

  • Intră în Meniu
  • Accesează apoi secțiunea Cost Control.

2.2. Cum afli cât credit ai la Vodafone: Alte variante de verificare

Mai poți afla informațiile de mai sus și prin următoarele două variante pe care Vodafone ți le pune la dispoziție:

  • Direct din contul tău de utilizator My Vodafone > Cost Control
  • Apelând gratuit numărul *123#, informațiile de care ai nevoie vor fi afișate rapid pe ecranul telefonului tău mobil. Vei putea obține detalii privind creditul existent pe cartela Vodafone, precum și valabilitatea acestuia. În cazul care ai activate și extraoptiuni, în cadrul aceluiași mesaj primit vei mai afla informații suplimentare privind: datele de reînnoire, costurile reînnoirii și beneficiile disponibile (minute naționale și internaționale, SMS, trafic internet)

3. Cum afli cât credit ai la Telekom?

Ești un utilizator de cartelă Telekom? Dacă vrei să afli mai multe informații despre creditul și valabilitatea acesteia, iată variantele la care ai oricând acces:

3.1. Verificarea creditului din aplicația Telekom MyAccount

Descarcă aplicația Telekom MyAccount din Google Play sau App Store și află rapid toate informațiile de care ești interesat, vizavi de creditul și valabilitatea cartelei tale Telekom.

3.2. Cum afli cât credit ai la Telekom: Alte variante de verificare

Dacă nu ai aplicația Telekom MyAccount descărcată, iată ce alte opțiuni mai ai la dispoziție, pentru a verifica informațiile la care am făcut referire puțin mai sus:

  • Apelarea unuia dintre numerele rapide *100# sau *134# de pe numărul asociat cartelei Telekom;
  • Apelarea gratuită la numărul 1234 al Serviciului Telekom de Relații cu Clienții.

4. Cum îți reîncarci cartela când nu mai ai credit?

După ce ai aflat care este statusul creditului tău pe cartela utilizată, rămâne să decizi dacă este necesar să efectuezi sau nu o reîncărcare. Vrei să adaugi credit pe cartelă? Iată cât de simplu este sa faci acest lucru, atunci cand utilizezi cartela.ro:

Tot ce trebuie să faci este să completezi rapid câmpurile necesare acestui proces, pentru a ca site-ul nostru să poată facilita încărcarea cartelei pe care o utilizezi cu suma de bani dorită. Află pașii necesari prin care poți reîncărca alături de noi cartela.

4.1. Reîncărcare cartela Orange

Ești posesor de cartelă Prepay și dorești să îți reîncarci creditul alături de noi? Deții un Free SIM și dorești să îl activezi cu ajutorul platformei cartela.ro? Află acum detaliile privind ofertele de reîncărcare a cartelei Orange pe care ți le punem la dispoziție.

Pe site-ul cartela.ro, beneficiezi de toate variantele de opțiuni Orange: credit, minute, sau trafic de internet, prin încărcare directă, cu valori cuprinse între 5 și 200 €.

Nu uita de beneficiile pe care Orange ți le oferă la fiecare achiziționare a unei cartele PrePay, beneficii despre care poți afla cu un singur click pe link-ul de mai sus.

Descoperă pachetul care ți se potrivește, iar apoi realizează o reincarcare Orange PrePay în doar câteva minute. Acum este mai simplu ca niciodată să reîncarci cartela ta Orange PrePay, dacă faci alegerea inspirată de a utiliza serviciile site-ului nostru.

4.2. Reîncărcare cartelă Vodafone

Site-ul cartela.ro îți oferă o gamă largă de produse ce se pot plia pe nevoile tale de comunicare. Află alături de noi toate detaliile privind ofertele de reîncărcare a cartelei Vodafone, de care poți avea parte în doar câteva minute.

Pachetele Vodafone la care poți avea acces pe site-ul nostru sunt cuprinse între 5 și 100 €. Mai mult decât atât, Vodafone te fidelizează cu bonusuri în minute și SMS-uri, în funcție de valoarea reîncărcată și de vechimea cartelei tale prepay.

Click pe link-ul de mai sus, descoperă cel mai convenabil pachet de comunicare pentru tine, iar apoi fii liber să realizezi o reincarcare directa pentru cartela Vodafone, pentru a vorbi oricând i oricât, cu toți cei pe care dorești să îi ții alături.

4.3. Reîncărcare cartelă Telekom

Descoperă detaliile privind reincarcarea directa pentru cartela Telekom și alege unul dintre pachetele din oferta noastră, cu valori cuprinse între 6 și 200 €. Fie că deții o cartela Frog, VIbe, MTV Mobile sau Internet, pe cartela.ro îți poți reîncărca sau activa SIM-ul mai simplu ca niciodată.

Click pe link-ul de mai sus, identifică cea mai bună opțiune de comunicare pentru nevoile tale, apoi realizează o nouă reincarcare pentru cartela Telekom, astfel încât legătura cu toți cei dragi ție să nu se întrerupă niciodată.

Cartela.ro este un sistem rapid, eficient și sigur de încărcare – reîncărcare electronică a cartelelor prepay, pentru principalii operatori de telefonie mobilă din România: Vodafone, Orange și Telekom.

Reîncărcarea electronică a cartelelor de pe site-ul cartela.ro presupune câțiva pași simplu de urmat, ce nu durează mai mult de câteva minute. Pentru mai multe informații, privind procesul de încărcare – reîncărcare pe care ți-l oferim, accesează acum secțiunea Intrebari frecvente.

Articole relevante
Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Codul PUK - Tot ce trebuie să știi despre deblocarea cartelei când ai uitat codul PIN

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum reîncarci rapid cartela PrePay în doar 3 minute

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum să folosești un dual SIM?

Cartela.roOrangeTelekomVodafone

Cum să economisești baterie atunci când folosiți cartela PrePay