Vodafone

Reincarca cartela in 15 secunde

Reîncarcare directă pentru cartela Vodafone

În cazul reîncărcării Vodafone vei beneficia de ocazia de a-ți personaliza opțiunile în funcție de nevoile tale de comunicare. Site-ul Cartela.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de produse, perfect pentru nevoile tale dacă deții deja o cartelă Vodafone cu credit inițial de 0,1 sau 5 € și dorești o reîncărcare la cartela Vodafone. Prin procedeul de reîncărcare Vodafone online vei parcurge câțiva pași simpli și poți afla oricând creditul actual prin serviciul direct - creditul se actualizează direct pe telefon.

Dacă ești client de până la 3 ani și reîncarci creditul cu cel puțin 5 euro, te poți bucura de 30 de minute și SMS-uri naționale prin programul „Vodafone pentru Tine la Cartelă”. Te poți înscrie foarte simplu și gratuit cu un SMS cu textul DA la 2789 și bonusul este al tău. Bonusul se consumă cu prioritate față de creditul existent de pe cartelă sau alte extraopțiuni, se acordă o singură dată pe lună și este valabil 30 de zile.

Încărcare cartelei Vodafone asigură toate opțiunile plătite, dar și fidelizare cu bonusuri în minute și SMS-uri, în funcție de vechimea cartelei PrePay, dar și de valoare reîncărcată. Încarcă-ți cartela Vodafone, în SupernetTM 4G și primești până la 3300 de „ce vrei tu”, adică minute naționale/MB/SMS-uri naționale – în orice combinație, cum vrei tu. În plus, ai 12 luni de muzică nelimitată cu aplicația Zonga.