Digi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum reîncarc online cartela PrePay: Ghid pas cu pas

În momentul în care alegi o cartelă PrePay îți faci de obicei griji în legătură cu procesul de reîncărcare, nu-i așa? Ei bine, acum nu mai este cazul. Alege serviciile cartela.ro și-ți vei putea reîncărca creditul rapid și fără griji. Descoperă procesul de reîncărcare cartela online din cele ce urmează!

Reîncarcă simplu și rapid indiferent de operator

Pentru că vrem într-adevăr să servim pe toată lumea, vei putea beneficia de reîncărcarea telefonului și opțiuni prepay pentru cei mai importanți operatori. Așadar vei beneficia de:

  • Reîncărcare cartelă Vodafone;
  • Reîncărcare cartelă Orange;
  • Reîncărcare cartelă Telekom;
  • Reîncărcare cartelă Digi;

Descoperă opțiunile de reîncărcare prepay la fiecare dintre aceste oferte și vezi care ți se potrivește!

Pași pentru reîncărcare online

Iată ce trebuie să faci pentru a reîncărca online cartela:

Serviciul de reîncărcare online este creat special pentru ca toți clienții noștri să se bucure de un serviciu sigur, profesionist, rapid și simplu.

Pasul 1
Pentru a începe procesul de reîncărcare a cartelei, trebuie să accesezi prima pagină a site-ului. Click pe LOGO.

Pasul 2
Pe prima pagină vei găsi un spațiu special creat, sub forma unui formular simplu și ușor de completat.

Pasul 3
Introduci numărul tău de telefon în spațiul destinat special pentru acest lucru – Ce număr vrei să reîncarci? Număr de telefon.

Pasul 4
Introduci suma pe care vrei să o reîncarci. Exemplu: 5 euro

Pasul 5
Bifezi căsuța Accept termenii și condițiile serviciului cartela.ro

Pasul 6
Apeși butonul Încarcă rapid.

Cum plătești în siguranță

Știm că plata în siguranță este un subiect deosebit de important chiar și la reîncărcarea cartelei, de aceea îți punem la dispoziție un sistem pe cât de simplu, pe atât de sigur. Află din cele ce urmează cum să plătești online!

Serviciul de plăți pentru reîncărcarea cartelei pentru toți operatorii – Vodafone, Orange și Telekom – este unul sigur, complet securizat.

Plata online se efectuează după accesarea serviciilor de reîncărcare Vodafone, Orange, Telekom sau Digi România de pe prima pagină a site-ului cartela.ro. Pentru a vedea cum se realizează o reîncărcare, te rugăm să citești pagina „Cum reîncarc?”.

Plata se efectuează prin card bancare emis sub siglele: VISA, MasterCard sau Maestro.

Toate datele sunt confidențiale și securizate, fiind criptate și stocate în deplină siguranță de către procesatorul nostru de plăți electronice. Datele tale personale și datele cardului vor fi folosite exclusiv în scopul confirmării plății și pentru transmiterea oricărei informații ulterioare în legătură cu plata efectuată.

Toate aceste aspecte sunt necesare pentru derularea tranzacției în condiții optime și a serviciilor de reîncărcare online Vodafone, Orange și Telekom.

Ce să faci dacă primești o eroare?

Și totuși, ce se întâmplă dacă primești o eroare? Prin eroare ne referim în mod evident la situațiile în care vei primi un alt mesaj decât cel de confirmare a plății.

Mesajul „Ne pare rău, comanda dvs. nu s-a finalizat” semnalează faptul că a apărut o eroare în modul de plată online. Acestea pot fi cauze tehnice, sistem supra-aglomerat, conexiunea la internet întreruptă sau alte cauze externe.

Mesajul „Ne pare rău, comanda dvs. nu s-a finalizat. Eroare în procesarea comenzii” indică o eroare la nivelul procesorii de către furnizorul de servicii de reîncărcare online – Vodafone, Orange, Telekom, Digi Romania. Așteptați câteva minute și apoi reluați procedura sau contactați Serviciul Suport prin intermediul formularului de contact.

Cum verifici dacă s-a efectuat reîncărcarea

Îți faci griji că nu ți-a fost încărcată cartela? Iată ce trebuie să știi!

Site-ul cartela.ro oferă posibilitatea reîncărcării creditului cartelei tale prin varianta directă (automată) pentru care vei primi imediat un mesaj pe telefonul mobil de la operator.

Pentru verificări suplimentare:

  • Reîncărcare Vodafone – apelează gratuit *222
  • Reîncărcare Orange – apelează gratuit *133#
  • Reîncărcare Telekom – apelează gratuit 1234

Dacă ai și alte nelămuriri, nu ezita să consulți și secțiunea de întrebări frecvente!

 

Avantajele reîncărcarii online pe Cartela.ro

 

Dacă alegi să utilizezi o cartelă PrePay, pe site-ul Cartela.ro îți poti reîncărca creditul rapid și fără griji pentru orice operator de telefonie mobilă din România: Telekom, Orange, Vodafone, Digi Romania. În câțiva pași simpli și la super prețuri, îți încarci online cartela PrePay. Tot ce rămâne de făcut este să te bucuri de beneficiile opțiunilor și extra-opțiunilor oferite de operatorul tău de telefonie.

Reîncărcarea online este un serviciu la îndemâna tuturor, eficient și comod, care te scutește de drumuri și timp pierdut. Alege serviciile de reîncărcare cartele PrePay pe Cartela.ro.

Articole relevante
Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum reîncarci rapid cartela PrePay în doar 3 minute

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum să folosești un dual SIM?

Cartela.roOrangeTelekomVodafone

Cum să economisești baterie atunci când folosiți cartela PrePay

Cartela.roDigi RomaniaLycaMobileOrangeTelekomVodafone

Avantajele utilizării cartelelor PrePay pentru copii