Cartela.roOrange

Utilizatorii de cartele PrePay Orange pot beneficia de serviciul eSIM

Vești bune!

Începând cu data de 30 august, Orange a introdus serviciul eSIM pentru utilizatorii de cartele PrePay. Această adiție aduce o nouă opțiune pentru clienții existenți și pentru cei noi care doresc să utilizeze tehnologia eSIM.

Cum puteți obține un Orange Prepay eSIM

Există două modalități prin care puteți obține un Orange Prepay eSIM:

1. Achiziționare cu un număr nou

Dacă sunteți interesat să obțineți un număr de telefon Orange Prepay eSIM nou, aveți posibilitatea să faceți acest lucru vizitând un magazin Orange. Acolo veți primi toate informațiile necesare pentru a începe utilizarea serviciului.

2. Trecerea de la SIM la eSIM

Pentru cei care deja utilizează Orange Prepay cu o cartelă SIM și doresc să treacă la tehnologia eSIM, este necesar să vizitați un magazin Orange sau o franciză Orange. Este important de menționat că pot exista taxe aplicate pentru această schimbare. Aceste taxe variază în funcție de istoricul schimbărilor pe care le-ați efectuat în ultimele 24 de luni. Dacă nu ați efectuat nicio altă schimbare în acest interval, migrația la eSIM este gratuită. În caz contrar, se va percepe o taxă de 1,92 Euro (TVA inclus), care trebuie plătită în magazinul unde se efectuează schimbarea.

Achiziționarea Online a unui Orange Prepay eSIM

Momentan, serviciul Orange Prepay eSIM nu este disponibil pentru achiziționare online. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să vizitați unul dintre magazinele sau francizele Orange. După obținerea și activarea eSIM-ului, veți primi un cod de activare sub formă de QR și instrucțiuni pentru instalare. Apoi, veți primi o notificare cu numărul de telefon Orange și veți putea utiliza resursele (minute, SMS, internet) conform ofertei disponibile la momentul activării. Pentru detalii suplimentare sau pentru asistență, puteți contacta serviciul clienți Orange sau vizita cel mai apropiat magazin Orange.

Articole relevante
Cartela.roOrangeTelekomVodafone

Cum să economisești baterie atunci când folosiți cartela PrePay

Cartela.ro

Ce faci dacă îți expiră creditul cartelei PrePay în timpul nopții?

Cartela.ro

Descoperă magia cartelei PrePay de Crăciun

Cartela.roDigi RomaniaLycaMobileOrangeTelekomVodafone

Avantajele utilizării cartelelor PrePay pentru copii