OrangeTelekomVodafone

Află ce credit mai ai disponibil pe cartela PrePay

Telefonul face parte din viața noastră de zi cu zi. Fie că îți suni familia, fie cel mai bun prieten, fie navighezi pe internet sau accesezi rețelele de social media, telefonul este un element esențial, care ne definește realitatea cotidiană.

De aceea, dacă pentru a fi conectat și la curent cu ultimele noutăți folosești o cartelă PrePay ai nevoie de credit sau de o opțiune activă pe care să te bazezi.

Dacă ai ales să utilizezi o cartelă PrePay și vrei să știi întotdeauna cât credit mai ai disponibil sau cât credit ai consumat, respectă următorii pași și descoperă în cel mai scump timp.

Cum aflu creditul activ în timp real?

La oricare dintre operatorii de telefonie mobilă din România alegi să îți cumperi cartela PrePay – cartelă Orange, cartelă Vodafone, cartelă Telekom – există numeroase opțiuni pentru a afla cât credit disponibil mai ai sau disponibilitatea ofertei.

 Cartela Orange

Dacă deții o cartelă PrePay de la operatorul de telefonie mobilă Orange, poți afla câte minute și cât credit mai sunt disponbile urmărind pașii de mai jos:

 • Intră în contul tău My Orange – dacă ai cont sau îți dorești să îți creezi unul. Beneficiezi de secțiunea consum și facturi.
 • Aplicația My Orange – un concept asemănător platformei, însă în varianta aplicației.
 • Accesează serviciul Cronos în țară: prin apel sau SMS fără text la numărul 415, apel la *115# sau în roaming: SMS fără text la 415.
 • Accesează serviciul Info Credit în țară: prin apel la numerele scurte 333 sau *133#
 • Setări suplimentare:
 • Poți opta pentru primirea informațiilor în limba engleză prin apel la serviciul clienți
 • Pentru persoanele cu dizabilități vizuale, serviciul este disponibil și prin apel gratuit la numărul scurt 7741.

Cartela Vodafone

Dacă deții o cartelă PrePday de la operatorul de telefonie mobilă Vodafone, poți afla despre valabilitatea creditului, minutelor, a opțiunilor sau extraopțiunilor sau a unor oferte urmărind pașii de mai jos:

 • Aplicația My Vodafone – disponibilă pe telefoanele cu iOS și Android; aplicația este gratuită. Se accesează meniul la secțiunea cost control.
 • Cost control – printr-o simplă apelare a unui număr.
 • Poți să aflii rapid informațiile dorite apelând gratuit *123#

Cartela Telekom

Dacă deții o cartelă PrePay de la operatorul de telefonie mobilă Telekom, poți afla informații despre credite, minute, oferte, urmărind pașii de mai jos:

 • Aplicația Telekom – MyAccount este ușor de accesat.
 • Apel scurt la numerele dedicate – Informațiile pe care le cauți poți fi obținute la fel de bine și apelând gratuit la *100# sau *134#.

Bineînțeles, toate informațiile necesare pot fi obținute dacă apelezi operatorul de telefonie mobilă de la care deții o cartela PrePay, la relații cu clienții. Singurul inconvenient ar fi timpul de așteptare prelungit până când un operator va putea prelua apelul tău.

E foarte simplu să aflii tot ceea ce ai nevoie despre cartela ta PrePay fie că este de la operatorul Orange, operatorul Vodafone sau operatorul Telekom. Iar dacă ai realizat că ai nevoie de o reîncărcare rapidă pentru a apela familia, prietenii sau pentru a te conecta la internet, reîncarcă-ți super simplu cartela pe www.cartela.ro. Introduci numărul de telefon, introduce valoarea pe care dorești să o reîncarci, bifezi căsuța prin care ești de acord cu Termenii și condițiile site-ului www.cartela.ro și gata.

Toate datele tale cu caracter personal sunt protejate, sunt folosite doar pentru a derula procesul de reîncărcare în siguranță, iar plata este securizată!

Spor la convorbiri! 😊

 

 

Articole relevante
Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Codul PUK - Tot ce trebuie să știi despre deblocarea cartelei când ai uitat codul PIN

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum reîncarci rapid cartela PrePay în doar 3 minute

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum să folosești un dual SIM?

Cartela.roOrangeTelekomVodafone

Cum să economisești baterie atunci când folosiți cartela PrePay