Digi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Avantajele reîncărcării online a cartelei PrePay

Te-ai întrebat vreodată care sunt avantajele reîncărcarii online a cartelei PrePay? Hai să le descoperim împreună!

Acel moment în care ai nevoie să dai un telefon important și te lovești de situația în care nu ai suficient credit pentru a realiza apelul. Ai nevoie să suni pe cineva drag, ai nevoie să dai un telefon super urgent pentru serviciu și nu mai ai minute. Ai întâmpinat, cu siguranță, aceste situații cel puțin o dată, în cele mai nepotrivite momente.

Ce te faci atunci când nu poți ajunge la un magazin partener al operatorului de telefonie mobilă la care ești abonat – Vodafone, Telekom, Orange, Digi? Ai nevoie de credit, ai nevoie de minute, trebuie să suni pe cineva sau să intri pe internet! Ce este de făcut? Cum să reîncarci cartela fără să pleci de acasă?

Îți oferim cea mai simplă și rapidă soluție pentru această situație. Intră pe site-ul www.cartela.ro și în doi timpi și trei mișcări îți reîncarci cartela. Vorbești liniștiti, intri pe rețelele de socializare și te bucuri de beneficiile unui serviciu simplu și rapid oferit de www.cartela.ro.

Cum reîncarci cartela simplu și rapid? Urmărește pașii de mai jos:
  • Intri pe site-ul cartela.ro
  • Introduci numărul tău de telefon / numărul de telefon pe care dorești să îl reîncarci
  • Introduci suma pe care dorești să o reîncarci (exemplu: 5 euro)
  • Bifezi căsuța prin care accepți termenii și condițiile site-ului cartela.ro
  • Apeși butonul „Încarcă rapid”.
  • GATA! 😊

Vei fi trimis pe o pagina de verificare a datelor, unde ți se va solicita adresa de e-mail pentru a primi confirmarea reîncărcarii. Trebuie doar să bifezi căsuța destinată comunicărilor în scop comercial de către www.cartela.ro. Opțional, poți alege să primești Factura pe firmă (în acest sens mai sunt câteva informații de completat).

Ultimul pas este redirecționarea către pagina de plată unde trebuie să introduci datele cardului tău și să apeși butonul Plătesc în siguranță.

Simplu ca „bună ziua”!

Un scurt rezumat al avantajelor reîncărcarii online a cartelei PrePay

Avantajele reîncărcării cartelei PrePay cu ajutorul www.cartela.ro este că scutești timpul alocat deplasării într-un magazine fizic unde îți reîncarci creditul, reîncărcarea are loc super rapid, urmând câțiva pași simpli, iar tu poți vorbi la telefon sau naviga pe internet imediat ce procesul a fost încheiat.

Convorbiri plăcute! 😊

Articole relevante
Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Codul PUK - Tot ce trebuie să știi despre deblocarea cartelei când ai uitat codul PIN

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum reîncarci rapid cartela PrePay în doar 3 minute

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum să folosești un dual SIM?

Cartela.roOrangeTelekomVodafone

Cum să economisești baterie atunci când folosiți cartela PrePay