Digi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cartelă cu credit sau abonament de telefonie? Alege ce ți se potrivește!

Află mai multe despre cartela de credit și despre abonamentul lunar

Telefoanele mobile sunt accesoriul de nelipsit din viața oricărui om din anul 2023. Cu ajutorul lor suntem conectați aproape tot timpul cu cei dragi, cu colegii de birou, cu partenerii de afaceri. Până la urmă, telefonul ne ajută să fim alături de oricine, indiferent de oraș sau țară. Persoanele în vârstă utilizează telefonul pentru a fi în legătură cu copiii sau nepoții. Cât despre copii, tehnologia face parte din viața lor încă de mici, iar legătura cu telefoanele este una foarte intuitivă.

Iată de ce, cartelele de telefonie mobilă sunt modul perfect de a comunica cu cei din jur, indiferent de distanță. Necesitatea legăturilor – atât la telefon, cât și pe internet – este esențială și, de aceea, hai dă descoperim împreună mai multe detalii despre cartela cu credit, numită și cartela PrePay, și abonamentul lunar. Alege ce e mai bun pentru tine!

Dacă deja utilizezi o cartelă PrePay, pe site-ul www.cartela.ro îți poți reîncărca super rapid creditul, oriunde te-ai afla, cu ajutorul telefonului sau laptopului.

Cartelele cu credit

Oricine poate achiziționa o cartela de acest fel de la magazinele de profil sau de la orice magazin ce comericializează aceste produse. Pentru a cumpăra o cartelă PrePay nu este nevoie de contracte cu o companie de telefonie mobilă precum Orange, Vodafone, Telekom sau Digi, sau orice fel de alt document. Achiziționezi cartela, iar odată cu ea, primești și un număr. Poți încărca această cartelă oricând vrei sau când ai nevoie de credit. Creditul este disponibil 30 de zile sau mai mult. Poți face acest lucru super simplu pe www.cartela.ro.

În fiecare lună poți alege oferta care ți se potrivește și de care ai nevoie. Într-o lună poate ai nevoei de o viteză mai bună la internet, iar în altă luna mai multe SMS-uri în rețea. Cercetează opțiunile operatorilor de telefonie mobilă Orange, Telekom, Vodafone sau Digi și alege planul ofertei care ți se potrivește mai bine.

Abonamentele lunare

Când vine vorba despre un abonament lunar acest lucru se traduce prin semnarea unui contract cu un anumit operator de telefonie mobilă, pentru o perioadă de un an sau chiar mia mult. Acest contract se bazează pe toate detaliile importante. Beneficiarul (clientul) este obligat să plătează în fiecare lună p sumă fixă pentru a primi, la schimb, niște opțiuni concrete pentru numărul său de telefon:

  • Un anumit număr de minute
  • Un anumit număr de SMS-uri în rețea sau în afara rețelei
  • O anumită viteză la internet

Așadar, pe toată durata valabilității contractului, beneficiarul (clientul) primește strict numărul de minute, internetul, numărul de SMS-uri exact așa cum sunt prevăzute în acte.

Abonament vs. cartela? Care este varianta potrivită?

Totuși care dintre aceste două variante este cea potrivită? Pentru a putea lua o decizie, îți prezentăm câteva dintre avantajele cartelei cu credit:

– Alegi lunar valoarea creditului;

– Alegi opțiunile în funcție de ceea ce ai nevoie;

– Poți încarca oricând, de oriunde – chiar și pe pagina noastră, www.cartela.ro

– Poți încărca și cartela celor dragi, în special dacă este vorba despre copii sau despre persoane mai în vârstă, pentru a vă putea contacta oricând.

– Selectezi valoarea cartelei în funcție de beneficiile și opțiunile pe care le ai.

În acest caz alegerile sunt mai multe decat în cazul unui abonament.

În ceea ce privește un abonament ești putin constrâns de ceea ce s-a semnat la început, nu poți alege în fiecare lună ce ai nevoie.

În cazul în care te decizi că cartela cu credit este cea mai potrivită pentru tine, pe site-ul nostru www.cartela.ro, îți poți încărca oricând și de oriunde cartela cu suma pe care o dorești. Rămâi astfel în contact cu oricine și conectat la internet la orice oră din zi și din noapte.

 

Articole relevante
Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Codul PUK - Tot ce trebuie să știi despre deblocarea cartelei când ai uitat codul PIN

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum reîncarci rapid cartela PrePay în doar 3 minute

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum să folosești un dual SIM?

Cartela.roOrangeTelekomVodafone

Cum să economisești baterie atunci când folosiți cartela PrePay