Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekom

Care este diferența dintre abonament și cartelă cu credit?

Telefoanele fac parte din viața noastră de zi cu zi. Parcă nu ne mai putem descurca fără ele, nu-i așa? Le folosim pentru:

  • discuții importante la locul de muncă
  • să dăm telefoane către persoanele dragi din viața noastră
  • să navigăm pe internet
  • să postăm pe rețelele de socializare
  • să ne comandăm mâncarea preferată online

Recunoaște! Totul se face aproape exclusiv cu ajutorul telefonului mobil.

Iată de ce, trebuie să știm ce opțiuni avem la dispoziție pentru a fi mereu prezenți și conectați la lumea în care trăim. Cu alte cuvinte, o cartelă de telefonie mobilă este unul dintre cei mai buni prieteni ai noștri. Totuși, haideți să vedem care sunt diferențele dintre o cartelă PrePay și un abonament la o rețea de telefonie mobilă în România. Citește mai jos și fii informat!

Ce este un abonament de telefon?

Un abonament este, în general, valabil pe baza unui contract cu o anumită rețea de telefonie mobilă – Vodafone, Telekom, Orange, Digi – pe o perioadă de un an de zile sau chiar și mai mult. Abonamentul se achită lunar, are la bază o sumă fixă ce trebuie plătită pentru a primi accesul la opțiuni pentru beneficiarul numărului de telefon. De exemplu: minute în rețea, minute în afara rețelei, roamig, un număr de MB pentru navigarea pe internet.

Așadar, pe toată durata contractuală dintre beneficiar și compania de telefonie mobilă, clientul se bucură strict de avantajele înscrise în contract. Acestea pot fi: un număr limitat de minute, un număr limitat de SMS-uri, internet și alte avantaje înscrise în contract.

Ce este o cartelă cu credit pentru telefon? 

Cartela cu credit este diferită de abonamentul de telefon. Care sunt diferențele? În primul rând oricine poate cumpăra o cartel cu credit din magazinele de telefonie. Nu este nevoie să se semneze niciun contract sau orice fel de alte acte. Clientul primește o cartelă SIM și un număr pe care îl poate folosi imediat ce încarcă cartela. În acest sens, site-ul www.cartela.ro te poate ajuta super rapid și super simplu să încarci pe noua ta cartel creditul de care ai nevoie pentru convorbirile tale.

Cartela se poate reîncărca oricând, foarte ușor, oricând ai nevoie și oriunde te-ai afla. Folosind serviciul www.cartela.ro nici măcar nu mai e nevoie să pleci de acasă. Intri pe site, introduci numărul tău de telefon, alegi suma cu care vrei să îți reîncarci cartela (ex. 5 euro) și gata. Creditul poate fi disponibil o lună de zile sau chiar și mai mult.

În fiecare lună poți alege oferta pe care o vrei sau suma de bani cu care să îți reîncarci cartela. Totul foarte simplu, confortabil și rapid. Convorbiri plăcute!

Articole relevante
Cartela.ro

Roaming. Cum folosesc cartela PrePay in UE

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Codul PUK - Tot ce trebuie să știi despre deblocarea cartelei când ai uitat codul PIN

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum reîncarci rapid cartela PrePay în doar 3 minute

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum să folosești un dual SIM?