Cartela.ro

Cum să ieși de pe un grup de Whatsapp fără ca nimeni să-și dea seama

Grupurile de Whatsapp sunt extrem de utile, ne reunesc cu prietenii, colegii de birou sau profesorii copiilor noștri. Însă, oricui i s-a întâmplat cel puțin o data ca unul dintre aceste grupuri să devină obositoare, stresante, chiar agasante:

  • Fie că membrii postează prea mult – SPAM ALERT!
  • Fie că subiectele nu sunt pe placul tău sau nu te interesează
  • Fie că pur și simplu îți mai găsești locul în grup și activitatea lor nu mai este relevantă pentru tine.

Dacă te regăsești în măcar o situație de mai sus, e timpul să iei măsuri! 😊

Cum arată situația prezentă?

Momentan, orice ieșire de pe un grup creat pe aplicația Whatsapp se poate face doar cu notificarea celoralți: „Marian/Maria left”. Totuși, aplicația Whatsapp, aflată în portofoliul Meta, se pregătește de un nou – și foarte util – update care să simplifice viețile milioanelor de utilizatori.

Ce are in lucru echipa Meta?

Mai precis, după ce Whatsapp a restricționat numărul de persoane din care poate fi format un grup – 512 persoane -, platforma lucrează la o funcție care să permită utilizatorilor să iasă de pe un grup fără ca ceilalți membri să își dea seama. Doar adminii vor afla decizia utilizatorului ce-a părăsit grupul.

Deocamdată, funcția este în varianta de testare, urmând să devină disponibilă pentru toți utilizatorii platformei de socializare la următorul update al acesteia.

Totuși, până când funcția devine disponibilă pentru toată lumea, cum faci să nu mai fii distras de conversațiile de pe grupurile din care ți-ai dori să nu mai faci parte?

O metodă utilă este să pui grupul pe silent

Cea mai simplă metodă prin care poți scăpa de șirul lung de mesaje necitite care te-ar putea deranja este să pui grupul pe silent.

Intră în aplicație și, implicit, pe grupul de care vrei să „scapi”. Dă click pe cele trei puncte din dreapta, sus, care îți vor deschide un meniu. Alege funcția Mute notifications și selectează Always, apoi dă click și pe căsuța din dreptul Show notifications, dacă vrei să nu mai fii deranjat niciodată de mesajele de pe grupul respectiv, apoi apasă OK.

Cu cât va trece mai mult timp, iar conversațiile de pe WhatsApp se vor actualiza cu mesaje noi, grupul din care nu mai vrei să faci parte va coborî din ce în ce mai jos, până când nu-l vei mai vedea. Astfel, nu vei mai fi deranjat.

Un ultim sfat… 😊

Oricum ar fi, accesul la discuții pe platforma Whatsapp este extrem de utilă, chiar indispensabilă activității de zi cu zi. Rămâi conectat la prietenii, familia și colegii tăi având în permanență credit pe cartela ta PrePay. Reîncarcă super rapid online folosind serviciile www.cartela.ro indiferent de operatorul de telefonie mobilă: Vodafone, Telekom, Orange, Digi, LycaMobile.

Discuții plăcute!

Articole relevante
Cartela.ro

Roaming. Cum folosesc cartela PrePay in UE

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Codul PUK - Tot ce trebuie să știi despre deblocarea cartelei când ai uitat codul PIN

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum reîncarci rapid cartela PrePay în doar 3 minute

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum să folosești un dual SIM?