Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Întrebări frecvente pentru cartela cu reîncarcare online

Atunci când folosești o cartela PrePay pot apărea destul de des situații în care să rămâi fără credit exact atunci când ai nevoie: când ai de dat un telefon important, când trebuie să intri pe internet pentru a trimite un mail sau în mijlocul unei discuții serioase pe Whatsapp.

Atunci când ți se termină creditul ai mai multe opțiuni pentru a-ți reîncărca cartela PrePay:

1. Te deplasezi la cel mai apropiat magazin de profil – din start pierzi mult timp, iar reîncărcarea te va costa ceva mai mult, în funcție de magazine;

2. Încarci cartela super rapid, oriunde te-ai afla, dacă ai o conexiune la Internet (de exemplu o conexiune WiFi);

Întrebarea cea mai importantă este: ce site să accesez pentru a fi sigur că toate datele mele sunt protejate, iar site-ul este securizat?

Este, bineînteles, o întrebare foarte bună și justificată, deoarece internetul a oferit, de multe ori, diverse capcane persoanelor care fie nu au fost suficient de atente, fie nu stăpâneau pașii pe care trebuiau să îi urmeze în mediul online. Oricine își dorește tranzacții sigure, mai ales atunci când sunt implicate datele personale și/sau transferal de bani.

Echipa cartela.ro îți oferă un mediu securizat, în care datele tale sunt protejate, tranzacțiile sunt realizate în siguranță, iar înărcarea cartelei se poate realiza rapid, doar în câteva minute.

Tot ce trebuie să faci este să decizi cu ce sumă îți dorești să îți reîncarci cartela, apoi să îți alegi operatorul de telefonie de la care deții cartela PrePay – Orange, Vodafone, Telekom, Digi -, să îți introduci datele și gata.

Datele introduse pentru reîncărcare sunt strict confidențiale?

Indiferent dacă folosești un smartphone sau un laptop, atâta vreme cât ai conexiune la internet îți poți încărca SIM-ul fără niciun stres în ceea ce privește securitatea datelor introduse. Și asta pentru că serviciile noastre de încărcare sunt sigure 100%, fiind criptate integral.

Cât de repede am acces la noul credit?

Te înțelegem. Există acele situații în care chiar ai nevoie super urgent de credit să îți reiei convorbirea telefonică. Iată răspunsul! Poți primi creditul în aproximativ două minute.
Cam atât durează din momentul în care ți-ai introdus datele personale completate corect și datele cardului tău bancar. Nu e o bucurie că nu ai mai pierdut timpul deplasându-te la un magazin de profil? Reîncărcare simplă, chiar de la tine de acasă!

Primesc beneficii suplimentare daca reincarc online?

Dacă alegi să îți reîncarci telefonul online vei primi bonusuri și extra bonusuri substanțiale de fiecare dată când încarci, iar perioada de valabilitate este extinsă, indiferent de operatorul pe care l-ai ales.

Care este programul de funcționare al site-ului www.cartela.ro?

Din nou un răspuns pozitiv! Nu contează dacă este zi lucrătoare, weekend sau zi de sărbătoare, magazinul nostru online este deschis non-stop oricărei persoane, fie că este din țară sau din străinatate. Oricând ai nevoie de credit sau minute pentru telefonul tău mobil, intră pe pe site-ul nostru, www.cartela.ro, și rezolvam instant.

Ce carduri sunt acceptate de catre site?

Plata produselor de reîncarcare de pe site-ul nostru, www.cartela.ro, se poate face cu card bancar emis de Visa/Visa Electro sau Mastercard/Maestro.
De reținut: datele cu caracter personal nu vor fi folosite în alt scop decât cel pentru reîncărcare, iar plata este securizată.

 

Te așteptăm să vizitezi pe cartela.ro – reîncarci rapid, sigur și ai parte de convorbiri plăcute cu toți oamenii importanți din viața ta! 😊

 

Articole relevante
Cartela.ro

Roaming. Cum folosesc cartela PrePay in UE

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Codul PUK - Tot ce trebuie să știi despre deblocarea cartelei când ai uitat codul PIN

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum reîncarci rapid cartela PrePay în doar 3 minute

Cartela.roDigi RomaniaOrangeTelekomVodafone

Cum să folosești un dual SIM?